Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDŐPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FŐOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

 

Ha egy gyógymódot orvos javasol, az még nem biztosíték arra, hogy a kezelés eredményes lesz, de ami még rosszabb, arra sem, hogy nem lesz tőle mérgezés vagy más nagyobb baj. 

http://hvg.hu/gazdasag/20180214_Kamureklamhoz_adta_arcat_az_orvos_fel_evre_eltiltottak 

Sajnos a magyar orvostársadalom és állam teljes mértékben alkalmatlan arra, hogy megvédje a társadalmat a pénzéhes, becstelen sarlatánoktól. Maximum 10 évben egyszer egy fél évre eltiltanak valakit a munkától, aki így elutazhat egy szép helyre, hogy élvezze addigi "munkája" gyümölcsét.

"az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet állásfoglalása szerint semmilyen ezüstkolloid-tartalmú élelmiszer vagy étrend-kiegészítő nem kerülhet forgalomba."

Kinek a felelőssége, hogy mégis az egész ország rendszeresen tömi magába ezt a betiltott szert? (Hol vannak ilyenkor az egészségügyi hatóságok?)